fredag 13 juni 2014

Sköna, härliga sommar... ❤️


Sol och värme. Gud, va vi har längtat. Konstigt det där med årstiderna.. När jag bodde i Egypten och sommaren började lida mot sitt slut var det som att kroppen hade abstinens efter gulnande löv, stora tekoppar, grovstickade mysiga halsdukar och kontorsmaterial till "skolstarten". När kicken av den svala septemberluften, längtan efter tända ljus och murriga soppor inte kom, kändes det som att något fattades. 
Jag älskar att det skiftar i vårt land, även om sommaren är ljuuvlig så är nog hösten min bästa årstid. Det är vackert, kripspigt och man har en längtan till var den nya tiden har att erbjuda. Kanske är det för att man har en kappsäck fulladdad med ljus, ledighet och familjetid... Men först ska vi ha en låång, härlig och solig sommar fylld med äventyr!


Idag jobbar jag hemma med denna härliga utsikt. Det otroligt skönt men det kliar samtidigt i fingrarna att göra annat, tomatplantor som skulle kunna pysslas om, gräsmattan borde klippas, paket som ska skickas och solen skiner så ett timme i en solstol hade ju inte varit fel... Men, man måste arbeta för brödfödan ;)

Stor kram och ha en fin fredag,

L.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Follow on Bloglovin